Jumaat, 6 Januari 2012

sudah tahun 2012 dah...

ahhh...dah masuk tahun baru lagi..aku ni nak menulis blog dah bbrp tahun tp ayik malas aje.. itu nak try menulis cerpen ke novel hampehs pun x lepas2..apa punya angan2 laa aku nih..but tahun ni sekali lagi berazam untuk menulis blog..cerita yg aku cuba nak tulis tu asik tergantung aje..ilang kemana dah ideanya pun tak tahulah..

mungkin faktor masa juga menyebabkan aku tidak berpeluang untuk menulis...tahun 2011 sangat sibuk bagi aku yg kini ada title tokey kecik2..hahahaa..nak berniaga dlm internet tak reti, so bukak kedai runcit jer laaa(yg x bleh biz melalui intrnet..ye ke??harusssss dipikirkan tu...)

apa2 tahun 2012 adalah tahun dimana aku ingin membuat perubahan diri...tidak mahu membuang masa seperti yang telah lepas...banyak berchating dan membuang masa untuk benda yg tak berfaedah...good luck for me..wohaaaaa...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan